Tatanic!

Som ni säkert vet är det filmfestival på vår skola den här veckan och idag då vid sex visas Tatanic på skolan:) Jag och flummbananerna kommer kolla på den tillsammans så det kommer bli riktigt kul:D Nu snart vid fyra tänkte jag kolla på Top model 3. Tycker ni det är bra? Jag älskar iallafall program som top model, hollywood fruar, värsta pojkvänns akademin, 2½ män o.s.v:D


Visst ser det härligt ut?(Bild från när vi var på Cypern 2006, 2007 något sånt) Men snart är det ju JUL!!


Svartvitt #1


Retro part one!

Har tagit massvis med bilder idag som jag håller på att ladda upp på datotn just nu, så de får ni ta del av senare:) Jag tänkte gör ett inlägg för alla dagar sedan i onsdags!

I ONSDAGS:

Var det en vanlig skoldag:) Hade ju sedan träning vid 3. Gjorde 1½ skruv! Så kul! Weej! Och på kvällen satt jag med MYCKET läxor!

I TORSDAGS:

Först skola sedan utvecklingsamtal. Det gick super!

I FREDAGS:

Skola!:) Hade glömt nycklarna hemma så jag var utelåst, men åkte in till stan och köpte det här:


En jätte snygg ring och halsband!

Det var verkligen ett FYND! För när jag gick in på HM och såg de här kostade de bara 10 kr styck! Gissa vad det kostade från början? Ring: 50:- Halsband 80:-! Snacka om kap!

Sedan fick jag ett par nya svarta byxor från Cheep Monday! ALVA <3 CHEEP MONDAY= SANT!De här grymt snygga byxorna som sitter som en smäck fick jag av BÄSTA MAMMIS!

I LÖRDAGS:

Jag hade träning på morgonen som vanligt:) Från 8-12! Dat var super kul! Gjorde dubbelvolt! Weej!!!:D
Efter träningen kom min FANTASTISKA MOA och några andra fina kompisar! Vi hade adventsfirande! Det var så mysigt!:D

OCH IDAG:

Är det föesta anvent! Hoppas ni har haft det bra! Vi tände ett ljus och fikade! Jag har ju även som sagt tagit massa bilder idag som kommer upp senare!


Tjolahopp!

Idag har jag träning vid 6, men jag ska åka tidigare för idag ska vi fixa ett bankomartkort till mig:D Yippi!(eller kortet komme senare i veckan och då kommer även bilder upp på kortet:P) Har haft en kul dag, som vanligt när jag är med mina flummbananer! Ni betyder så mycket mina bebisar! Hoppas alla har haft en underbar dag:)2011-11-20

Idag har jag ängnat många timmar till lääxoor! Men det känns ju välldigt skönt nu efter:) Det känns välldigt välldigt bar att det snart är JUL! Det är bara ungefär 4 veckor kvar nu:D För mig är det ungefär 2 "riktiga" veckor kvar(eller för större delan av skolan) för en av veckorna går bort då vi på högstadiet har en filmveck och den sista veckan brukar man inte gör så mycket, packa ihop sina saker och så. I år slutar vi därimot skolan välldigt sent. Vi slutar den 22, två dagar innan jul. Men då börjar vi ju senare i januari!

Bild på alla läxor!Romantisk komedi!

Sitter och skriver från pappis iPad:) Tänkte snart gå och kolla på någon romantisk komedi eller iallafall en komedi;) Jag verkligen älskar komedier och verkligen hatar skräck filmer, det är bland de värsta jag vet. Bästa Emelie sov ju hos mig från igår till idag. Vi hade det grymt kul!!!! ÄLSKAR DIG GUMMAN!!! Det var nog allt från mig så länge! GODNATT TILL ER SOM TÄNKER GÅ OCH LÄGGA ER OCH EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL TILL ER ANDRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ONSDAGTORSDAGFREDAG!

I onsdags dåra var jag på trampolin träning som vanligt(har börjat köra mera och mera träning sedan jag gjorde illa knät) och innan i skolan var jag "mat tant". Det är nämligen så att alla i min årskurs på vår skola får jobba två timmar i köket. Det var helt okej. Jag hade en jätte snäll tjej som instruerade mig hur jag skulle göra. Efter när jag var klar sa kocken " Om jag får svära så var du skit bra och de tycker vi alla här i köket. Sedan kom tjejen som "hade han om mig" och frågade om jag ville ha jos eller glas, jag valde glas och då undrade hon om jag ville ha en glassbåt eller piggelin. PIGGELIN TOG JAG SÅKLART;)

I dag var det en helt vanlig skoldag, där jag fick tillbaka mitt No prov, och no läraren var jätte nöjd med det. Jag med. Så det gick bra som vanligt på alla prov:):D Efter skolan var jag hos sjukgymnasten för tredje gången och han tycker och tyckte att jag kört min ben styrkan jättebra som han har gett mig. Fick ny styrka idag och nu ska jag få försöka börja träna lite igen på redskaps träningarna igen och se hur det går. Nu snart ska jag göra läxoooooor, och sedan titta på Robinson. Det går väll fortfarande?^^

I morgon ska jag ut till Lidingö föt att träna till tävlingen imorgon, men jag har ju inte fått träna på grund av mitt onda knä men dit ska jag och på lördag är själva tävlingen. En kompis kanska ska sova hos mig. Ska bli SÅÅ kul om hon kaaaan!!!!!:D:D:D

Tänkte avsluta det här inlägget med en grymt bra låt enligt mig:)
Läsare om: "Vad ska jag skriva om?"

victoria om ?:

Skriv om allt! i min garderob outfit shopping och sånt!

Din blogg äger !!

Alva svarar(jag:P)

Tack för den fina komentaren! Och då ska uppfylla din önskan!:D


?

Jag tänkte starta med något nytt här på bloggen:) Vad tycker ni? Jag skulle kunna gör något som "I min garderob", eller något sånnt;) Men komentera vad ni tycker, så ska jag försöka börja blogga om det!;D 

:D

Som ni vet var jag ju i New York i mars och i England nu på senaste höstlovet, men ni visste nog inte att jag blivit tillfrågad av modelscouter i både NY och England! Såå kul tycker JAG!:D Jag var med moster och morbror i NY när en kille kom  fram och frågade om jag redan var bokad, och då säger min morbror att jag redan är det för vi hade bråttom. Och i Englad då så kommer det fram två tjejer när jag och mamma var och shoppade och frågade lite saker. Tog nummer och mail adress och så fick jag deras kort!:DTidsinställt inlägg!

Nu ligger jag säkert och såver! Men för er morgonpigga får ni ett liten ilnägg nu på morgonen! Jag brukar ju ha träning vid den här tiden men det är brottning i hallen idag, så då blir det ingen träning:( Jag satt och tänkte igår om jag skulle göra Amrekanska pannkakor till mig själv till frukost!? Klart jag ska om jag orkar:P

Hoppas ni får en fortsatt trevlig morgon. PussPuss!


AMANDA FONDELL!

SITTER NERVÖST OCH HOPPAS PÅ ATT HON GÅR VIDARE!


Helloo!

Nu har jag inte bloggat på ett tag men nu tänkte jag lägga in några inlägg!

Idag var jag hos frisören och han klippte topparna och "luggen"(har inte lugg men håret där fram) kortare. Men nu har jag bestämt att nästa gång jag klipper mig ska jag slinga eller bleka det eller något sånt där:)

Ni ska få några bilder på mig från idag:)


Det här är bilder från precis innan jag klippte mig!

Hoppas ni blev glada av alla bilder för jag ler ju på alla;)


Shoppingen från London!

Här kommer bilder på det jag shoppade i England!


En liten söt T-shirt


  Ett vanligt svrat linne och ett mellen blått linne


En skitsnygg, enligt mig, stickad tröja med lite skandinaviskt stuk på det hela


En svart jätte skön och snygg siden skorta


En stor ring med blå sten påEn dubbel ring med silvrig fjäder/löv som motiv


Todayy!

Idag var jag på en symässa. Det var roligt. Vi köpte lite saker(välldigt mycket) så jag kommer få ett par tjocka sockor,Yeej. Vi köpte bland annat lite smyckes grejer de här gjorde jag idag hemma:
BILDBOMD från ENGLAND!

Som sagt kommer massvis med bilder nu från dagarna jag+syster+mamma+ några till var i England:)


Här kom massa bilder:) Det var såå OTROLIGT ROLIGT!!!
Vi gjprde en massa skojig saker som; London Dungen, shoppade(bilder på det kommer senare), var hos kusinen och hennes man med deras såå otroligt söta nyfödda bebis<3, var på museumet Tate, afternoon tea och massa andra roliga skaer:)