Nästa: Träning:)

Som sagt snart har jag träning. Trampolin träning i Enskedehallen:) Men som de flesta vet så hade jag ju klassfoto idag:) Det känndes som om jag blev bra så nu är det spännande tills jag får se hur det blev:) Hoppas ni har haft en underbar dag:)


Sötsak från H&M!

Skulle ha bloggat om det här i måndag men hade då träning mellan 18.00-21.00 så när jag kom hem var det nästan bara att äta och gå och lägga mig. Hade ju även träning idag men då slutar den ju 18.00.
Men iallafall så var jag ju då i måndag och leta efter en tröja med Emma och hittade den här sötsaken från H&M:



Dagen...

...som gått har jag inte gjort så jätte mycket. Åkte tidigare till mamma för pappa skulle resa bort inom jobbet. Just nu är mamma och syrran och tränar, jag har nämlingen ingen träning idag. Så jag har roat mig lite här hemma:)
Jag satt ute och skissade tills det började rengna, gick in och satte mig till rätta för att fortsätta att skissa och nu sitter jag här! Till middag idag blir det thai. Mmmmmm...... det är så gott!

Jag håller nämlingen på att skissa en teckning av min gammla klass i 2:an, super kul!:)


:(

Idag tränade jag ju mellan 9-12, och det var super kul. Men jag gjorde illa knät så nu är den lite paj;(


En gammlare bild på vår gammla studsmatta:)


Fruttis


Så här ser mina naglar ut just nu!


Things!!!


Så snygg!



Lite snygga saker från Ginatricot!


David Guetta!

Just nu är det nog han som är en av mina absoluta favorit låtar, så här får ni: "Little Bad Girl"




Love is in the air<3


Som sagt: KÄR!!!!

Nytt för idag!

Idag har jag varit på trampolinträning, den var helt okej;) Sedan åkte vi till Maxi och det här fick jag då:
 
En rosa mapp, ett zebrarandigt block och små klisterlappar(notisar)

Lustiga skåp.....


La på en effekt i mobbilen när man tar kortet.Lite läskiga va?

Nu ska jag gå och titta lite på tv:)

DREAM SWEET DREAMS<3<3<3

Snygg? eller vad?!


Vad tycks?

Svartvitt



Omelett a la Alva!

Min omelett innerhöll det här:


Så här såg det ut när den var i stekpannan:


Så här blev det:


Just nu....

....sitter jag framför datan och känner mig lite hungrig så jag borde väll äta snart;) Idag är det ju sista dagen på sommarlovet så man får ju passa på att njuta:) I helgen var jag ju som sagt hos min underbara kompis. Det var super kul och vi hadde det jätte myssigt;) Vi var bland annat och tittade på Bion "Jag saknar dig". Det var så bra och sorglig. Det är ju en sann historia och det gör bara det hela ännu värre;( Vad ni gjort i helgen?


Helgen som kommer...

...kommer inte jag var hemma. Jag ska åka till en underbar,fantastisk,söt,rolig,snygg (o.s.v) kompis. Så det blir nog inget blogg från mig i helgen:)


19082011

Hej på er! Så vi var ju alltså i Sickla igår:) Tog mina hål välldigt glad för dem:) Sedan så fick jag någon prov kräm med mig som ska hjälpa om man har torr hy, som jag har, speciellt runt munnen;( Hoppas det här hjälper. Emma fyller år här i nästa vecka så jag köpte en liten grej till henne i Sickla igår, och åker till Slussen idag för att köpa en till sak. Jag kan tyvär inte visa bild eller berätta vad det är vad hon ska få, för läser nämlingen min blogg:)

                                                                                              (lite dålig bild)


I måndags!

Då var jag och min söta syster med våran snälla Farmor:) Vi tog det lungt en stund hemma hos henne innan vi gick till Farsta Centrum;) Jag fick ett par skor som var välldigt dyra och min syster fick två par skor och en tröja:)


(som ni kanske ser så ser mitt vänsterknä(högerknä i verkligheten) lite svulet ut, och ja det är det, fick det på gymnastiklägret, vet dock inte varför;)

I tisdags!
Så gjorde jag inget speciellt......

Igår!
Var UNDERBARASTE EMMA här och vi plus familj gick och tittade på en parkteater med sånguppträdanden från lite olika artister;) (Emma kom i tisdags och såv över)

Idag!
Nu ska jag och min systerryster ha spel maraton, lite senare i kväll åker vi in med mamma till sickla. Syrran ska klippa upp sin lugg så hon ser något igen(hihi) JAG SKA TA HÅL I ÖRONEN(har gjort det förut men jag har rätt så känslig hud att det blev helt varit förra gången) hoppas det går bättre ikväll;) Ska köpa lite anndra saker men jag bloggar mera ikväll.


?!

Jag skrev inget igår men hade inget att skriva om. Har inget speciellt att skriva om nu heller, ska gå på resturan ikväll, hjälpte till i trdgården i går.

Tänkte bjuda på en jätte bra låt iallafall:      

                                                                                                                           

Middag!





Idag fick bilderna tala;)


Lovade bilder!

Här kommer STUDSmatta bilderna;)


Först hade vi en rund som fortfarande står på våran tomt, för vi har inte sålt den än.

Så nu står det två studsmattor på tomten;)

Den blev klar för att hoppa på igår, då började jag med att hoppa lite upp och ner bara,
sedan efter det gjorde jag lite volter,flickisar och sånt, efter det började vi köra en lek där man ska göra den övningen som den första gör och sedan fortsätta med en ny övning, och då skulle jag gör en helt vanlig 360 snurr och då ramlar man av;( Har lite ont mellen skulderbladen idag men jag överlever;)


Godmorgon

Godmorgon för er som precis har vaknat själv gick jag typ upp halv tio:) Nu sitter jah här och pysslar och lyssnar på min spotify-lista. Jag håller på att göra ett kort till min kompis som jag skrev om igår som skullr få ett presentkort:)

Det känns välldigt skönt att bara vara och inte behöva göra något speciellt;)
//Puss

HEEEEJJ!

I lördags kom jag hem ifrån lillsved men har inte orkat blogga. Nu har jag fixat lite nytt på bloggen, vad tycks? eller egentiligen var det pappa som gjorde det utan att han viste om det för vi trodde det skulle hammna som en header, men det var snyggt så jag ville ha kvar det så;) Igår sov jag över hos en underbar kompis mad en till fantastisk kompis(hon såv inte över) det var riktigt kul;) I tisdags var jag med syrran och mamma och shoppade. Jag fick med mig lite saker hem: en bok, en bh, en tub-bh och ett presentkort till en kompis. Föresten har vi köpt en rektangulär studsmatta, Yiiippiiiiiii!(bilder kommer när den är helt klar och uppställd) // PUSS


VÄRLDENS SÖTASTE HUND!!!!!!


100 Inlägg!