Lycklig!


Gud vad mysig och skön en onepiece äär! Älskar miin!<3


Nacka forum

Som rubriken säger var jag och Emmis i Nacka forum! Vi var säkert där i fyra timmar! Vi fikade, gav varandra julklappar och köpte lite saker:) Jag fick med mig torr schampoo och skulle köpt en eyeliner om det inte varit slut på den Kicks vi var på, jag passade alltså på att köpa från pressentkortet jag fick på Kicks i julklapp bland annat:) Tänkte visa bilder från dagen men även på mina julklappar!


Torr schampoot



Orange läppstiftt från Emma:)

JULKLAPPAR!





Onepiece-Pink/White traditional
Parfym-"Dreams" från the body shop
Body scrub-Cranberry joy
Armband-Rosa,turkosa,guldfärgade



Body wash-"Dreams" från the body shop
Body butter-Cranberry joy
Body gel-Cranberry joy
Lip balm-Cranberry joy
Ett paket med- En "vanlig" borste, en "lock" borste, en spegel
3 ansikts masker- Jordgubbe, Chocklad x2
Ett dörrstopp- Ett orange löv
6 sminkborstar
Nagelacks pynt och hjälp till att måla naglarna
Wonder nail-Grisrosa
Två par örhängen- Små glitrande stenar och små hjärtan
Vaniljdoft på burk
Ett doft krus att ha vaniljdofften i
Bronsigt effectpowder-Märket gosh
Läppglans-Nivea
Boady gel-Olive
Boady gel-Pink graipfruit
Svart kajal
Shower gel
Presentkort på kicks



Ett par svarta tjocka och mysiga tights
En dubbel ring med hjärtan
Foundation-Silk smooth
En till sminkborste- Dubbel ändad
6 stycken nagellack-Märket "Kiss"
Mallar till naglarna(båda nagelgrejserna låg med i förpackningen)


GOD JUL PÅ ER!


.


Dan före dopparedan!

Kan inte fatta att självaste JULAFTON är imorgon! Älskar allt på julen som: stämningen, pyntett, maten, godiset, paketen, Kalle anka och massor med andra saker:D Vet redan(juste det långt tillbaka) vad jag ska ha på mig imorgon, vet ni det? Tänkte lägga upp en bild på det, om ni vill! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!<3

Retro part two



Redovisningen...

...börjar om 45 min och jag och resten ska vara där om en halvtimme så jag går ungefär om en kvart!
Puss på er, hoppas ni haft en bra dag och får en förtsatt trevlig kväll!

  


Tjenare!

Kom hem för ca en halvtimme sedan. Slutade mycket tidigare idag. Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, pysslat, fixat till redovisningen som är ikväll:)

Nu tänkte jag fortsätta med att lyssna på min spotifylista medans jag gör lite julpyssel! Slänger säker in något mera inlägg innan jag går!:D


Tummen upp föör alla underbara som finns!!! <3


Hej mitt VINTERLAND nu är du här....



Svar på tal!

Elin :) om PepparkasBAK!:

Fattar inte :$ Varför är dom sådär avskurna längst ner?
Kram!

Jo det är nämligen meningen att det ska se ut som bröst och rumpor:)



Pepparkakshusbak #3

Alltså jag borde starta en pepparkakshus kategori för här kommer det tredje pepparkakshuset jag gjort i år:D



Tryck F5

Har en ny design som ni säkert ser, om inte tryck F5!

Denna har fantastiska Emma gjort till mig, jag älskar den, men vad tycker ni hiss/diss?




Helloooo!

Fick en komentar om att det ser helt konstigt ut med bokstäverna å, ä, ö och det vet jag men har ingen anning om hur man fixar det, men så fort jag vet kommer det inte vara så längre(en kompis ska hjälpa mig med det) Men ett tips så länge då är att kolla på bloggen från en dator för då funkar å, ä, ö men tyvär inte nu då på mobil och ipad´s och sånna saker, men håll ut! Jätte kul att ni komenterar så att bloggen kan bli bättre:)


2011-12-17

I morrse då var jag på träningen som vanligt i 3 timmar och det var fantastiskt kul! Jag körde bland annat dubbelvolt på trampet och trampolin, massa skruvar, flying bollout! Efter träningen sedan var det bara att hoppa in i duschen och bäge sig till köpcentrat för klapp inköp! Gick säkert runt i 5 timmar men har nästan köptklart allt nu! Det är skönt att inte vara ute i sista sekund och stressa!:)

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!!




PepparkasBAK!

Fick denna insperation och idée från en bild som jag såg på hotmail. Välldigt kul att någon suttit och klurat ut det här!


Dålig bild men jag är VÄLLDIGT nöjd med mästerverken!


Pepparkaksborg!

 


Pepparkaksbak!

Just nu står jag och väntar på bussen som kommer om cirkus 10 min. Idag har det varit inget mindre än ändast syslöjd och pepparkakshus bygge! Det var välldigt kul, stressigt och resultatet blev shiit bra!!!! I min grupp var det jag plus 3 härliga tjejer till( bilder på mästerverket kommer upp när jag kommit hem! Hoppas ni har haft en UNDERBAR DAG!!! PUSS PÅ ER!!!!!<3

13/12 = LUCIA

Nu vid fyra börjar träningen! Fristående är det alltså idag då! Hoppas vi får börja köra på vårt ny fristående snart! LÄNGTAR!

Idag är det ju LUCIA! Har inte firat det på något speciellt sätt förutom luciatåget som var i morrse på skolan. Jag känner verkligen att JUL är nääära nu! Hoppas ni har haft en bra dag för övrigt!


Har fått jätte fina och roliga komentarer från underbara tjejer, förtsätt komentera!:D


.......

Blir så galen när man glömer saker! Som idag då glömde jag min mobil i skolan, fick värsta paniken och sprang tillbaka till skolan(var på tunnelbanan när jag upptäckte att den var borta) men som tur är har man sånna fantastiska kompisar! Så nu ligger mobilen i goda händer:D Jag tänkte börja dekorera vårat papparkakshus(kan någon förklara varför det heter papparkaka... när det inte äns är peppar i?!) Bilder på det kommer senare!

Kan ni förstå att det nu bara är mindre än 2 veckor till jul(och jag har inte köpt julklappar än!, skulle ha gjort det efter skolan idag men som sagt sprang runt på skolan och höll på, så jag orkade inte helt enkelt göra det idag. Men jag har ju iallafall drygt 2 veckor på mig!:)




2011-12-10

Idag hade jag träning på morgonen som vanligt!:D Efter det körde vi bowling med gruppen! Weeej, det var kuuul! Efter det åkte jag och fyra kompisar hem till mig och såg på filmen " a Cinderella story, once upon a song" den var såå rolig och braaig!



Shopping från i måndags!

Jätte snygg guldig tröja från Ginatricot för 350:-




Fick även med mig hem en grumt finfin ring för 90:-, men det var rea så den kostade bara 20:-



Svartvitt #2



!

Igår hade jag så jäkla kul med Bellis!! Vi flumma och hade det bara allmänt kul! Vi satt blandannat ute i min bubbelpool i säkert 1h 30min, och pratade, sjöng, dansade och sånt! Älskar dig gumman! Hon såv över och vi åt riktigt god frukost imorrse! Nu tänkte jag sitta lite till vid datorn, måla naglarna, pyssla lite kanske!

Glömde berätta om KM, som var igår! Jag blev riktigt nöjd med det jag körde så jag är stolt över mig själv!:)

Har även fått en större säng idag:)

Kolla in Emmas underbara blogg och fråga lite saker på frågestunden hon har nu!




MED DET HÄR INLÄGGET SÄGER JAG GODNATT!

Måste upp tidigt imorgon så jag ska gå och fixa mig iordning för min dejt: KUDDEN! Vi hörs väll imorgon!


G O D N A T T A L L A S Ö T A ! ! !


Efterskott...

...för första DECEMBER! Tänkte bara säga att jag och syrran har en present kalender hos mamma och i torsdags då fick jag det här:


Ett svar naglack:D


LUSSEKATTER!

Dock har jag int bakat så jag kan mumsa i mig alla(och familj) nej, jag har bakat lussarna tills imorgon då det är KM(klubbmästerskap) Lagget samlar ju in pengar till italien så då ska vi sälja kaffebröd imorgon. Längtar veeerkligen till ITALIEN! Tänkte ni kunnde få en lite titt på lussarna iallafall innan de åker ner i någons annans mage!