Sorry!!!!

Förlåt att jag inte kunnat skrivit i helgen men jag har varit på GYMNASTIKLÄGER!!!! Har varit SÅ kul! Imorgon är man tonåring!! Yiiiiippi! Jag vet en sak jag kommer få! Snart är det tävling! Ska också bli SUPER KUL!!!! Måste bara säga att just nu är typ min favo låt som spelas på radio! Katy perry Firework!!!! Så BRA! Hon var ju med och sjöng den här låten på Victoria Secret Fashion Show 2010 med Akon! Till middag blir det Chili con carne (vet inte om jag stavade rätt) det ska bli GOTT! För man är lite hungrig efter en helgs träning men VÄRLDENA ABSOLUT BÄSTA GRUPP NÅGONSIN: GRUPP 23!!!! Vad tycker ni om min nya header? LÄNGTAR TILLS IMORGON!!!!
                                                         //PUSS ALLA SÖTA♥

Krångligt inlägg!!:P

Idag slutade jag vid Tolv (det gjorde alla sexor) för en sak som är krångligt att förklara:P Men då gick jag och en kompis till biblioteket och gjorde och tränade vi på vår engelskaläxa och flummade. En till kompis följde med för dom skulla skoja med mig och gjorde det också, men jag trodde dem inte:D Sedan gick den ena kompisen, och efter ett tag kom en annan kompis i min klass och vi skulle läsa upp det vi skrivit för henne. Men det tog typ 20 minuter för att vi typ bara min kompis skrattade SUPER MYCKET!!!! (det var lite mitt fel att hon skrattade så mycket. hihi!) Sedan kom två killar från min klass och sedan kom två anndra tjejer från mina paraellklasser;P Sedan tidigare idag åkte vi längtskidor på idrotten:) Det var typ min dag:D;D
               // Kramizar Alvzen<3    


Tonåring!! (snart)

Om sex dagar fyller jag TONÅRIN!! Idag fyllde en av mina Tjej kompisar år! Stort GRATTIS!! Igår Fyllde också en av mina kompisar!! GRATTISSSSSSSS!!!! Nu till lite tråkigare saker (lite försenat men ändå): Igår på spanska lektionen så hade vi vikarie. ALLA (Förutom några) pratade SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ himla mycket. Och vikarien kunnde inte säga till. Så den lektionen var AS jobbig!!!! Plus att alla andra grupper med B-språk(B-engelskan och franskan hade ingen lärare så de fick sluta tidigare, den andras spanska läraren skulle på ett möte så de fick ocksa sluta tidigare och tyskan tror jag inte heller hade något språk) fick typ sluta tidigare av olika anledningar.
Men aja vi i min spanska grupp blir iallafall smartare( elller inte).
// Alvis<3


Ur & Penn!

vill så gärna gå och handla där nu, för de har det så billigt<3:)
// Alvsan:)


Kortis!!

Det här blir ett kort inlägg för jag ska på träning strax, men jag kommer nog skriva något efter träningen:)  
      // Älskar er Alva:D

Handbolls VM!!

SVERGE vann mot KROATSIEN. Det blev 29-25!!  Yippiiii!! Sedan klockan 20.00 så är det solsidan. Snart ska jag äta middag efter 3 timmars träning mad världens bästa GRUPP!!!! GRUPP 23!!!
En Bild på min söta HUND!!<3


Lite bilder :D

 Några bilder jag tagit. Från 2009.

Tjenare!!

Nu äntligen har jag och mamma fixat min HEADER! Kanske inte den snyggaste, men man är ju nybörjare:P Vid klockan Kvart i 3 ska jag åka och fira min kompis. Det kommer bjudas på SEMLOR. MUMSSSSSSS!!!! Vid fyra ska jag och TRÄNA!!

                                                           //puss Alva


Välkommen till min nya blogg!